Workshop – Depresia Postnatala

Prezentare detaliată:

Grupul se adreseaza proaspetelor mamici care sufera de depresie postnatala.

Mai multe detalii despre depresia postnatala aici:

https://psiholog-marinela-croitoru.ro/depresia-postnatala/

Programul de lucru va fi Duminica, 17 iunie, de la ora 13.00 la ora 16.00, cu 1 pauza la ora 14.30 ( la cerere, dupa nevoile grupului, pot fi 2 pauze, 1 la fiecare ora ).

Pretul per intalnire ( 3 ore ) este 100 Ron.

Procesul psihoterapeutic va ajuta tinerele mamici sa isi ventileze emotiile, fiind intr-un cadru securizant, avand confortul de a se afla sub indrumarea psihoterapeutului specializat in a lucra cu astfel de probleme, si avand suportul celorlalte participante, care le vor da starea de a se simti intelese, acceptate, incurajate sa se deschida in fata grupului si sa lucreze in a depasi dificultatile cu care se confrunta.

Se vor folosi tehnici de relaxare cu rolul de echilibrare naturala a fluxului neurohormonal, menite sa imbunatateasca starea

psiho-emotionala, sa amelioreze starile specifice depresiei.

Se va lucra, deasemenea, ( pe rand ) la vindecarea emotiilor blocate si la restructurarea tiparelor de gandire disfunctionale, care au provocat starea de depresie si care o si intretin, cu tipare sanatoase, adaptate realitatii de “aici si acum”, cu rolul de imbunatatire generala a calitatii vietii persoanei.

Psihoterapia de grup aduce beneficiul de a lucra indirect pe propriile dificultati, atunci cand ne este greu sa ne dschidem, prin identificarea cu dificultatile lucrate de alte persoane; avantajul oglindirilor multiple, fiind mai multe participante; suport afectiv mare, toate participantele contribuind; feedback.uri autentice si multiple; conectivitate emotionala, si multe altele.

Grupul se va tine saptamanal, la o data agreata de toate participantele.

Pentru inscriere in grup, va rog sa trimiteti email la adresa contact@psiholog-marinela-croitoru.ro sau completati formularul de mai jos: